Eksempel på en halv side A4 side med stikord og karakteregenskaber. Passer til 8 vers.

Kærlig, blid, afslappet, rolig, tager tingene som de kommer. Er en flot fyr. Er ikke bange for at skille sig ud – har et facebook billede, hvor han er selvironisk. Bor hos sin mor.

Udendørsliv: går alene på vandretur med telt denne sommer

Eventyrlysten: vikingeskib som lille med mor, bestige bjerg i Malaysia med far, Bongee jump 43 meter i New Zealand , prøvet parkour, står på ski i Frankrig, er i våddragt på overlevelse og springer fra klipper i 8-10 meters højde.

”Vandhund”: sejler og ordner båd med far – fælles interesse, ruller sig i sne og vinterbader (lært af mor), springer i bølgerne, bader på stranden, springer fra klipper i vandet, sidder i vildmarksbad.

Ikke materialistisk: går ikke op i mode, har ikke rigtigt nogen ønsker, ønsker bare at se folk og være sammen med venner, der må meget gerne ske noget. Har mange venner – virker populær.

Mad: ikke kræsen, spiste oliven som helt lille, kan lide en meget rød bøf, mor laver god mad – han er altid meget sulten.

Modig/eventyrlysten: troede at han kunne gå på tynd is bare han løb hurtigt nok over – men endte med at falde i vandet (i en lille marksø)

Den færdige sang til Frederik.

555 kroner for en personlig sang – se priser

Kontakt her eller bestil med det samme.