Jeg laver dit helt særlige og personlige indslag til festen! Eva Flinker

Jeg har skrevet personlige sange og taler til festlige lejligheder i mere end 25 år. Og jeg elsker det.

En sang eller en tale skal være genkendelig for dig som giver og for modtageren. En helt særlig gave fra hjerte til hjerte.

I arbejdet som pædagog og sygeplejerske har jeg lært at opnå en vis forståelse for det menneske, det handler om.

Det er en god egenskab, når personlighed og ord skal kombineres med rim og versefødder, hvad betyder meget for mig.

Kontakt mig her, hvis du ønsker mere information. Se tale fra bruden og brudgommen og sangeksempler – og eksempler på andre taler. Se også stikord og min helt nye ide – invitationsvers og introduktionstale.

Bestil her, hvis du tænker at du er klar med stikord og ideer til en personlig tale eller personlig sang. Bestil 21 dage før du ønsker den tilsendt – du kan kontakte mig med kortere varsel, der vil så blot være et ekstra gebyr.

Hvis der kun er under én uge til brylluppet, fødselsdage eller konfirmationen eller anden festlig begivenhed, så er der mulighed for at få en færdigskrevet sang tilsendt med navn. Se under færdigskrevet festsang. Hvis det er en konfirmation der venter, så er du heldig at du alligevel kan få en ret personlig sang med til festen, da du kan vælge nogle emner (musik, venner, computer, feste, tøj, fodbold blandt mange), som beskriver konfirmanden ganske godt. Se konfirmationssangen og bestil den særskilt her.

Jeg samarbejder med eventbureauet www.evenses.dk. Her kan du også finde nogle fantastiske idéer til dit næste festlige arrangement.