Den personlige festsang som du får skrevet vil skabe smil og glad opmærksomhed omkring festens midtpunkt. Se sangeksempler.

En sang fra hjerte til hjerte.

Folk grinede over de sjove vers, som sad lige i skabet. Eva var rigtig god til at forstå og fortolke mine input, så jeg tydeligt kunne se mig selv som afsender af sangen. Hun valgte en fin og kendt melodi, som var nem at synge, da versefødderne passede helt perfekt. 

Susanne

Jeg skriver til alle anledninger: Konfirmation, fødselsdag, bryllup, jubilæum, studenterfest, dåb og andre festligheder.

Se eksempler på stikord. Kontakt mig her eller bestil med det samme. Bestil 21 dage før du ønsker sang eller tale tilsendt – hvis du bestiller senere, vil der være et ekstra gebyr.

Hvis der kun er under én uge til den festlige begivenhed, så er der mulighed for at få en færdigskrevet sang tilsendt med navn. Se under færdigskrevet festsang. Hvis det er en konfirmation du skal til, så er du heldig, at du alligevel kan få en ret personlig sang med til festen, da du kan vælge nogle emner (musik, venner, computer, feste, tøj, fodbold blandt mange), som vil beskrive konfirmanden ganske godt. Se konfirmationssangen og bestil den særskilt her.

Se også priser.