En personlig festsang giver netop god, sjov og rørende opmærksomhed mod den eller dem festen handler om. Den vil huskes fordi den er personlig og betyder at du har brugt tid på den. Den skal være nem at synge, så alle kan være med. Se her eksempler på sange og melodier.

En sang fra hjerte til hjerte

Folk grinede over de sjove vers, som sad lige i skabet. Eva var rigtig god til at forstå og fortolke mine input, så jeg tydeligt kunne se mig selv som afsender af sangen. Hun valgte en fin og kendt melodi, som var nem at synge, da versefødderne passede helt perfekt.

Susanne

Jeg skriver til konfirmation, fødselsdag, bryllup, jubilæum, studenterfest eller andre festlige anledninger. Se her eksempler på layouts. Du kan selv være med til at bestemme om du vil have billeder på og farvevalg. Her er der for eksempel farverne: grøn, pink/mint og petrol/rød. Du kan bestille her og skrive i bestillingslisten, hvilke farver du ønsker.

580 kroner for en personlig festsang. (840 kroner når det er bryllupssang fra bruden eller fra brudgommen) Se priser

Kontakt mig hvis spørgsmål eller bestil her med stikord og karakteregenskaber. Stikord er vigtigt at du bruger tid på, da det er fundamentet til en sjov, rørende og personlig sang. Du sender stikordene mindst 21 dage før du har brug for sangen – du kan bestille senere, men der vil være et ekstra gebyr.

Ups – jeg er sent ude

Du kan nå det alligevel. Du kan bestille en færdiglavet sang. En konfirmationssang, der alligevel kan blive lidt personlig, fordi du kan vælge nogle emner til sangen, der passer til konfirmanden (feste, computer, makeup, musik, cykel, idræt, venner, tøj etc. – se konfirmationssang. Den er skrevet som om den er fra konfirmanden selv på en sjov og sød måde. Bemærk at du ikke her kan skrive egne stikord. Denne konfirmationssang bestilles særskilt her. Den skal blot bestilles 5 hverdage før, du skal have den tilsendt. Se også andet eksempel på færdiglavet anledningssang.

Hvis du ønsker selv at skrive stikord og få det helt personlige præg over sangen – så bestil her.

Pris: 400 kroner for færdiglavet konfirmationssang