“Åhh neej” Onkel Peter slår på glasset. PYHA – nu skal han igen tale om sig selv og egne bedrifter!

Bryllupssæson 2023 samt fødselsdagsfejringer er godt i gang efter konfirmandernes og nonfirmandernes glade fejringer. Du er velkommen til at bestille her, hvis du ønsker en personlig festsang eller tale – senest 3 uger før du ønsker den sendt til dig. Se tilfredse kunders anmeldelser. Hvis du er lidt sent ude, så kontakt mig alligevel og vi finder sikkert ud af det – dog med et ekstra gebyr.

Glæder mig til at høre fra dig!!

Bestil meget nemt her en virkelig festlig sang eller en tale. Jeg skriver altid sjove og personlige vers efter dine stikord, hvor rimene passer og sangene er nemme at synge. Både til konfirmation, studentergilde, fødselsdag, dåb, bryllup, jubilæum, ja til alle anledninger.

Men det bliver også en sang eller tale, hvor der ligger et budskab bag – “at man faktisk holder af den eller dem det hele handler om”. Som jeg plejer at sige – “Det går fra hjerte til hjerte“. Se her et eksempel på gommens bryllupstale.

Se her også eksempel på færdig-skrevet konfirmationssang, hvis du er lidt sent ude. Den bestiller du særskilt her med 5 hverdages leveringstid. Dog vær opmærksom på at den ikke er personlig. Hvis du ønsker en personlig sang eller tale på vers, så er der 3 ugers leveringstid som udgangspunkt – og du kan bestille personlig sang/tale her. Der vil her være et gebyr hvis du ønsker sang eller tale tilsendt mindre end tre uger efter bestilling.

DEN USÆDVANLIGE: Det her er en fantastisk måde at byde gæsterne velkomne. Gæsternes invitationer kan indeholde et lille personligt vers, der omhandler din/jeres relation med gæsten. Alle de personlige vers kan tilsammen blive til den smukkeste introduktionstale, hvor alle gæsterne bliver præsenteret for hinanden. Det er kvalitet for små priser.